Værdierne

Nøgleordene for Steelhouse’ arbejde er værdi og vækst igennem løsninger. En måde til at realisere det på, er at steelhouse deltager i udviklingsarbejdet. Dette gælder for både nye og bestående produkter. Vi har stor erfaring indenfor udvikling og innovation, og vi har igennem et solidt netværk af designvirksomheder og leverandører mulighed for at deltage i hele udviklingsforløbet.

En anden måde at skabe værdi og vækst på er igennem totalløsninger. Steelhouse tilbyder at stå for produktion, efterbehandling, montage, pakning, lagerføring, forsendelse m.m. Totalløsninger giver mulighed for produktions- og logistiskoptimering og reduktion af lagre.

 <a href="http://www.soliditet.dk/lang/da_DK/RatingGuideline" target="_blank" style="text-decoration: none;"><img style="border:0px;" oncontextmenu="return false" title="Vi er en kreditv&aelig;rdig virksomhed baseret p&aring; Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en m&aelig;ngde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er s&aring;ledes altid aktuel." alt="Vi er en kreditv&aelig;rdig virksomhed baseret p&aring; Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en m&aelig;ngde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er s&aring;ledes altid aktuel." id="img_273_73_px_tr1" src="http://merit.soliditet.dk/merit/imageGenerator/display?lang=DK&country=DK&cId=rbWFgdmiFsUzfZFk06DzIw%3D%3D&cUid=AgJUpL9Q6LE%3D&imgType=img_273_73_px_tr1" /></a>

Følg os på LinkedIn